RBRE REAL ESTATE

Wij geloven in ambitieuze vastgoed projecten die dieper gaan dan enkel de oppervlakte. Vastgoedontwikkeling is voor ons het omzetten van creatieve ideeën en mogelijkheden naar tastbare resultaten. Resultaten die verbazen, inspireren en boven het gemiddelde uitstijgen. Vastgoed projecten die een bijzonder positieve indruk achterlaten. 

RBRE Real Estate is actief in zowel het ontwikkelen en begeleiden van nieuwbouwprojecten als in het (her)ontwikkelen en transformeren van bestaand vastgoed naar woningen. Onze kracht is dat wij verder kijken dan enkel de oppervlakte en daardoor het potentieel van bijzondere vastgoed objecten en locaties zien in Den Haag en omgeving.

Wij ontwikkelen regelmatig projecten voor eigen rekening en risico. Waarom? Omdat wij door meer dan 10 jaar ervaring geloven dat het kan en vooral weten hoe het kan. Wij weten hoe wij uitdagende vastgoed projecten succesvol kunnen realiseren. Als je weet hoe het werkt, kun je je namelijk focussen op die extra details die het verschil maken. 

ADVIES

Wij delen graag onze kennis en ervaring met particulieren en projectontwikkelaars die net als wij denken in mogelijkheden. Mogelijkheden die zij om willen zetten in tastbare resultaten. De kennis en expertise die wij door jarenlange ervaring in vastgoed hebben opgebouwd kan net het verschil maken tussen gewoon goed en bijzonder goed. 

BEGELEIDING & PROJECTMANAGEMENT

Wij begeleiden vastgoed projecten vanaf het initiatief tot bouw en realisatie en alle tussenliggende stappen. Hierbij werken we enkel samen met de beste partners uit ons netwerk. Wij nemen de regie in handen en houden de lijnen kort, waardoor alle partijen optimaal met elkaar samenwerken. Door in detail en persoonlijk betrokken te zijn bij elke fase, wordt het beste eindresultaat gegarandeerd voor uw project.

PROJECTONTWIKKELING & CO-ONTWIKKELING

 Daar waar anderen niet durven te investeren, zien wij juist kansen. Wij zijn enthousiast, gedreven, zelfs fanatiek in het initiëren en realiseren van uitdagende vastgoed projecten. Alleen of in samenwerking met vastgoedontwikkelaars realiseren wij projecten waar anderen letterlijk aan voorbij lopen. Wilt u met ons deelnemen aan een project en profiteren van winstdeling? Neem dan gerust contact met ons op. 

"Als je verder kijkt dan de oppervlakte, creëer je bijzondere resultaten."

Ron Bakker is de oprichter van RBRE Real estate. Door zijn visuele, creatieve brein en oog voor design, ziet hij mogelijkheden in objecten waar andere mensen geen mogelijkheden in zien. Hierdoor creëert hij ook resultaten die andere mensen niet kunnen creëren.

Ron en zijn team adviseren externe partijen, begeleiden en managen vastgoed projecten en (co) ontwikkelen eigen vastgoed projecten.

“Door de juiste mensen bij elkaar te brengen en projecten altijd met persoonlijke aandacht te begeleiden, zetten wij kansen en ideeën efficiënt om naar realiteit. Samen met investeerders, particulieren en andere vastgoed ontwikkelaars weten wij altijd projecten af te leveren die voldoen aan de hoogste design en kwaliteitseisen.”

– Ron Bakker, directeur

MET ONS WERKEN?

Ziet u net als wij mogelijkheden in vastgoed die u wilt omzetten naar tastbare resultaten? Heeft u daarin advies, begeleiding of complete projectmanagement nodig? Of wellicht kunnen wij u met iets anders helpen? Neem dan gerust contact met ons op.